Fagmøte 4.september

Trøndersk teknologi tar energibesparelse på varmtvann til nye høyder

Tid: Tirsdag 4. september kl 15:00

Sted: Brobekkveien 80, 0582 Oslo

Fremtiden handler om smarte systemer som kan akkumulere energi/varme (høytemperatur) når den er rimelig, lavtdriftstemperatur uten Legionellavekst og varmepumper uten kjemiske kuldemedier som skader miljøet. 

Dette vil gi store energibesparelser og optimalisere alle varmeanlegg. 

Morten og Hanne Therese skal vise hvordan bruk av CO2 varmepumper og Apurgo M3 anlegg for legionellabekjemping vil kutte energikostnad på drift og produksjon av varmtvann med mer enn 75 %  ved å kombinere teknologien fra de 2 selskapene.

Hanne Therese Skiri

Fagansvarlig, Dr. scient.

Mobil: +47 481 73 713

E-post: hts@apurgo.no

Web: www.apurgo.no 

Morten Hegdal

Daglig leder

Mobil: +47 976 60 719

E-post: morten@winns.no

Web: www.winns.no

 


 

Fagmøte 3.oktober

Effektiv innregulering – optimal ventilvalg for vannbårne energisystemer

Tid: Onsdag 3. oktober kl 15:00

Sted: Brobekkveien 80, 0582 Oslo hos ABK AS

Tilbudet av innreguleringsventiler for vannbårne energisystemer er større og bredere enn noensinne. Hva skal man velge i jungelen av produkter og leverandører? Tradisjonelle innreguleringsventiler, differansetrykkregulatorer eller en løsning med trykkuavhengige reguleringsventiler? 

Lars Jacob Maurtvedt, som er produktsjef for TA og Heimeier hos IMI Hydronic Engineering AS, vil belyse muligheter og begrensninger ved de ulike løsningene med vekt på prosjektering, effektiv innregulering og stabil regulering under drift. Lars Jacob har lang erfaring fra disse problemstillingene og vil presentere optimale løsninger for alle typer vannbårne energisystemer.

Lars Jacob Maurtvedt

Produktsjef


Mobil: 952 321 75

E-post: larsjacob.maurtvedt@imi-hydronic.com